Óbejvák – prostor, kde to žije

Nejstylovější obejvák ve městě – tak znělo zadání od hudební televize Óčko pro její projekt Óbejvák. Naším úkolem bylo proměnit jednu z jednotek v obchodním centru Chodov na pohodový prostor plný zábavy především pro teenagery. Ti se zde mohou potkat s technologickými novinkami, hudbou, módou i trendy fashion doplňky. Zároveň slouží jako chillout zóna.

Celý prostor je rozdělen na několik zón.

Do natáčecího koutku jsme použili královsky modrý sedací nábytek a na stěnu vytvořili vlastní tapetu. Skvěle sem zapadly také stolky připomínající zátky.

Dále zde můžete najít zónu s playstationy – sem si může kdokoliv přijít zahrát některou z oblíbených her – místo si vždycky najde.

V Óbejváku se také nachází zóna, kde je možné zakoupit si oblečení, kšiltovky a další merch spojený především s hudebními interprety a influencery.

Střední částí celého prostoru se táhne velká chll-out zóna s různobarevnými sedáky a stolky. Skvěle sem zabadl i náš polštář Barcode

Prostor vznikl na návrh naší designérky Diany Turinové ve spolupráci s Olgou Buškovou.

A co ty skvělé pop-artové obrazy na stěnách? O ty se postaral umělec Josef Rataj. Který se Vám líbí nejvíce Wonderwoman Diana nebo Superman?